Utveckling

Vi är bra på utveckling av integrerade skalbara lösningar i de flesta utvecklingsspråk och plattformar. Tillsammans erbjuder vi mångårig strategierfarenhet med solid teknik och kommunikations kunskap, allt för att skapa lönsamhet och ny tillväxt för våra kunder.

Front-end

Vi är specialister på all typ av Front-end utveckling, design och UX. Användarvänlighet och logik är våra två viktigaste ledord när vi utvecklar lösningar.

Back-end

Integration mellan system, programmeringsspråk, databaser och bearbetning av stora mängder data. Vi har arbetat och sett det mesta, vilket sparar våra kunder tid och pengar i slutändan.

Projektledning

Det händer ofta att vi anlitas för att driva ett helt projekt, antingen där vi själva är med och skapar eller som oberoende konsult. För många av våra kunder är IT ett stöd och inte en del i kärnverksamheten, det är där vi och vår erfarenhet och kompetens kommer in.

Systemering

En idé måste omsättas i till en spec; från spec till skiss; från skiss till plan. Först när detta är gjort kan utvecklingsarbetet påbörjas. Geveo’s medarbetare har hjälpt dussintals kunder med detta systemeringsarbete, vi har lätt att lyssna, förstå och omsätta en idé till plan.

Hur arbetar vi?

Vi jobbar nära kunden och bryr oss om såväl kunden som kundens egen målgrupp. Det betyder att vi gärna följer vår kund och kunden följer oss. Vi inser också att det bästa resultatet skapas när skarpa hjärnor arbetar ihop.

Därför jobbar vi gärna med andra, antingen i projekt som vi leder, eller som resurser till andra projekt där vår kompetens, vårt tankesätt och våra idéer bidrar till ett bra resultat. Genom att jobba med andra växer vi också och lär oss. Det gör att vi får en grupp duktiga människor runtom oss för att göra fler spännande projekt. Det gör också att vi kan gå från det lilla projektet till att bli en fabrik av duktiga kollegor om det är vad du behöver.

Case studie

smartmedia

Smart Media Publishing producerar ämnesorienterad information i målgruppsinriktade tematidningar som samdistribueras i ledande dagspress.

Till sin hjälp behövde Smart Media ett webbaserat gränsnitt för att på ett enkelt men ändå övergripande sätt kunna hantera stora den mängd annonser som deras projektedare dagligen jobbar med.

Geveo’s utvecklare slog sina kloka skallar ihop och presenterade skapade system som revolutionerade deras arbetsätt och frisätter dyrbar arbetstid för deras projektledare. Systemet integreras även med vår produkt Controlprint för att blixtsnabbt kunna generera vackra offerter och orderbekräftelser.


Fråga oss

    Namn (*)

    E-postadress (*)

    Ämne

    Ditt meddelande


    Carl-Adam är leadutvecklare på Geveo och en utvecklartalang av rang. Hur kan han hjälpa er?