Foxrey

Geveo hjälper Foxrey med teknisk kompetens och genomlysning av utvecklingsarbetet, som till stor del utförs utomlands.  Plattformen som är mycket avancerad och omfattande innefattar både en webapplikation samt mobilappar för iOS och Android.

logo

Foxrey är en marknadsplats för alla typer av transporter. Marknadsplatsen gör det möjligt för privatpersoner och företag att på ett enkelt, snabbt och tryggt sätt jämföra och boka transporter till lägsta möjliga pris. Oavsett om du behöver hjälp med expressbud, en flytt, båttransport, motorcykeltransport, biltransport, fordonstransport, maskintransport, palltransport, godstransport, transport av ömtåligt gods, transport av farligt gods, boskapstransport, transport av grovsopor, paket eller möblertransport och inventarier för en företagsflytt kan du via foxrey.se boka din transport.