Geveo stärker erbjudandet med utveckling och hosting

Idag lanserar Geveo AB två nya tjänster och organiserar om verksamheten i tre områden. I tillägg till egenutvecklade produkter kan kunder nu även anlita Geveo för hosting och konsulttjänster inom utveckling.

Med initiativet bygger Geveo vidare på sin historik av mer än 15 år som konsulter inom webbutveckling. Efter de senaste årens fokus på bolagets egna webbtjänst Controlprint skapas nu utrymme att igen hjälpa andra kunder.

– Detta är rätt steg för bolaget då vi nu har säkrat en stabil grund för verksamheten runt Controlprint. Samtidigt har bolaget de senaste åren behövt tacka nej till förfrågningar om att utveckla lösningar åt kunder och vi vill nu ändra på det, säger Joakim Thornberg, grundare av Geveo.

Breddningen av erbjudandet är ett steg för att säkra en än mer konkurrenskraftig och hållbar position för bolaget. Att införa konsult- och hostingtjänster utgör en viktig del i Geveos nya strategi att kunna erbjuda kunder ett helhetsgrepp för att brygga gapet mellan användare, köpare och professionella utövare.

– Många köpare av IT tjänster är själva inte proffs och det skapar ofta ett onödigt stort gap mellan de som köper och bygger tjänsterna å ena sidan och användarna å andra sidan. Här har vi en hel del erfarenhet och Geveo ska vara en partner för att hantera och underlätta de utmaningarna, säger Joakim Thornberg.

I samband med förändringarna tar även Joakim Thornberg över VD rollen i Geveo efter Tommie Cau. Tommie har det senaste året varit VD med uppdraget att förbereda bolaget för nästa fas och han blir nu istället Senior Advisor till bolaget.

– Som bolag har vi en lång erfarenhet av att utveckla produkter, tjänster och lösningar åt andra, det är själen i bolaget. Den nya strategin vilar på det och är något vi har utvecklat tillsammans. Samtidigt blir det naturligt att i och med detta göra ändringar i teamet och att Joakim återigen leder bolaget under den nya strategin. För kunder blir styrkan att Geveo kombinerar sin långa konsulterfarenhet med de senaste årens värdefulla lärdomar från en egen produktverksamhet, säger Tommie Cau.

Utökningen av Geveos erbjudande förändrar inte erbjudandet för tjänsten Controlprint och har ingen påverkan på befintliga samarbeten och avtal.

För mer information vänligen kontakta:

Joakim Thornberg, grundare och VD Geveo AB
Mobile: +46 (0)701-419303 Email: [email protected]
www.geveo.se