Geveo är nu ett STING bolag

Affärsacceleratorn STING (Stockholm Innovation & Growth) ägs av Stiftelsen Electrum; en samverkan mellan näringsliv, forskning och Stockholms stad.

Deras huvudpartners är Innovationsbron och KTH. STINGs vision är att bidra till byggandet av framtidens globala tillväxtföretag genom att attrahera de bästa innovatörerna och entreprenörerna och erbjuda dem affärsutvecklingsstöd och nätverk i världsklass.

STING utvärderar 140-180 projekt/bolag per år, främst inom ICT, Internet/media, medtech och cleantech, men utifrån en tuff gallringsprocess antas 10-15 bolag per år till dess affärsinkubator.

STING går nu in som minoritetsdelägare i Geveo samtidigt som vi antas i STINGs Business Accelerator program. Som delägare i Geveo bidrar STING med stöd och coaching inom affärsutveckling, försäljning marknadsföring och rekrytering.

“Jag är övertygad om att Geveo kommer att bli en riktig snabbväxare och det ska bli fantastiskt kul att jobba tillsammans med Joakim och övriga på Geveo!” säger Ivar Strömberg på STING

“Vi är oerhört glada och stolta över att ha blivit utvalda. Vi har redan knutit ovärderliga kontakter genom STINGs nätverk och vi ser mycket ljust på vårt samarbete det kommande året” säger Joakim Thornberg på Geveo

 

För mer information om STING kontakta
Ivar Strömberg
Affärscoach internet/media
070-181 10 11
[email protected]

För information om Geveo
Joakim Thornberg
070-141 93 03
[email protected]